Rekonekcija i rekonektivno iscjeljivanje

 

Rekonekciju i rekonektivno iscjeljivanje nam po prvi put otkriva dr. Eric Pearl ,

kiropraktičar iz Los Angelesa.

Rekonektivno iscjeljivanje je nov, vrlo efikasan oblik iscjeljivanja, koji često iznimno brzo daje rezultate. Rekonektivno iscjeljivanje se primjenjuje kada postoji bilo kakav disbalans, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitetu svog života, uklonite blokade, ubrzate osobni razvoj... Za razliku od drugih vrsta energetskog rada, pri tretmanu Rekonektivnog iscjeljivanja praktičar ne djeluje ciljano na neki konkretni problem, jer bolest ili poremećaj je, cjelovito gledajući, posljedica neravnoteže u organizmu. Tijekom tretmana Rekonektivnog iscjeljivanja, iscjeljujuće frekvencije djeluju na osobu kao cjelinu, na sve njegove razine, vraćajući ih u ravnotežu, i na taj način dolazi do iscjeljenja. 

"Ne iscjeljuje se bolest ili poremećaj, nego osoba." - dr. Eric Pearl, 'Rekonekcija - iscijelite druge, iscijelite sebe'.

Rekonektivno iscjeljivanje je holistički, neinvanzivni pristup zdravlju koji nudi unaprijeđenje i postizanje dobrobiti bez ikakvog rizika. Učinkovito je kod ponovnog uspostavljanja homeostaze na svim razinama, ali i kod prevencije poremećaja i bolesti. Fokusirano je na uzroke teškoća te djeluje na povratak organizma u stanje ravnoteže i cjelovitosti, čime uklanja temelje bolesti. Rekonektivno iscjeljivanje pomaže tijelu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na staničnoj i substaničnoj razini, a pri tome ništa ne 'dodaje' niti 'oduzima'.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja omogućavaju iscjeljenje u vrlo širokom spektru energije, svjetlosti i informacija, obuhvaćajući i raspon izvan područja 'klasičnog' energetskog iscjeljivanja. Rekonektivno iscjeljivanje ne ‘tretira’ neki specifični simptom već osobu kao cjelinu, stoga nećete biti pitani o konkretnim razlozima dolaska na tretman prije samog rada. Iscjeljenje se ne odnosi samo na uklanjanje simptoma, bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji neometanom funkcioniranju, već na postizanje osobne ravnoteže i stanja cjelovitosti na svim razinama našeg postojanja. Tijekom tretmana stoga se događaju konkretne promjene na svim tim razinama - tjelesnoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj - istovremeno i usklađeno.

Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja jedinstven je i specifičan za svaku osobu:

 "Ako imate sreće, vaše iscjeljenje doći će u obliku u kojem ste ga očekivali, a ako doista imate sreće, vaše iscjeljenje će doći u obliku o kojem niste niti razmišljali, u obliku koji je univerzum osmislio posebno za vas." - dr. Eric Pearl

Rekonektivni tretman prepoznaje, priznaje i u potpunosti poštuje inteligenciju univerzalne iscjeljujuće sile. Ona zna što nije u redu, što nije dobro povezano, te kakve promjene treba napraviti i kojim redoslijedom. Iscjeljivanje predstavlja ponovno povezivanje sa savršenstvom svemira putem djelovanja te univerzalne iscjeljujuće energije. Zadatak rekonektivnog praktičara tijekom tretmana rekonektivnog iscjeljivanja sastoji se u tome da ne smeta, da ne 'stoji na putu' (svojim odlukama, uvjerenjima, prosudbama, zamišljajima, očekivanjima...), već da dopusti univerzalnoj inteligenciji da donese i provede prikladne odluke.

Praktičar 'osluškuje', otvara se i prima energiju koja mu / joj omogućuje da djeluje kao katalizator iscjeljenja klijenta. Zadatak klijenta je da se jednostavno otvori i prepusti iscjeljujućim energijama, te prihvati ono što dobiva. Iscjeljenje i njegov oblik je odluka do koje zajednički dolaze klijent i svemir, pri čemu se i prihvaćanje i oblik iscjeljivanja zbivaju imajući na umu najviše dobro osobe i zadatke njezine duše.